„ПРЕОБРАЗБИ има многу: архива на искуства и промислувања за создавањето на перформансот „Мачката Елеонора“

„ПРЕОБРАЗБИ има многу: архива на искуства и промислувања за создавањето на перформансот „Мачката Елеонора“

Публикацијата „ПРЕОБРАЗБИ има многу: архива на искуства и промислувања за...
„Зошто 8 Март?“ | Отворен повик за едукатор(к)и
Марш за женски права - „Црвена линија: Правата на жените не се за преговарање!“
Платформата за родова еднаквост најостро го осудува говорот на омраза во предизборниот период
Министерство за култура - деградира култура
Реакција на Платформата за родова еднаквост: Солидарност со негувателките од Струга!
Среќна ни Нова 2024, и осврт кон 2023 година
Top