ПРВО ПА ЖЕНСКО 10 | ГОДИНИ БУДНИ

ПРВО ПА ЖЕНСКО 10 | ГОДИНИ БУДНИ

Под слоганот „Години будни“ оваa година ги одбележуваме нашите долгогодишни...
Хуморот како олеснување, апсурдот како илустрација на стварноста
„Гол живот“ - перформанс на Оља Грубиќ (ВиаНегатива, Љубљана)
Извештај во сенка за имплементација на Конвенцијата на Советот на Европа за спречување и борба против насилството врз жените и семејното насилство во Северна Македонија
Срамота! – Вечер на раскажување квир приказни и забава со Зоки Бејбе
А зошто не би можела? - Креативна работилница со Селма Селман
Промени во перцепцијата за менструалната сиромаштија во Северна Македонија и Хрватска
Top