Министерство за култура - деградира култура

Министерство за култура - деградира култура

Ние од Тииит! Инк., го делиме мислењето со колегите културни...
Тиииит!Инк. објавува: Барање за прибирање понуди за ревизорски услуги
ПичПрич | Бев сама
Најава

ПичПрич | Бев сама

Среда 05.04 20:00 // Младински Културен Центар

Остра реакција на Платформата за родова еднаквост: Црквата подалеку од женските права!
Тиииит!Инк. објавува: Барање за прибирање понуди за ревизорски услуги
Реакција на Платформа за родова еднаквост: Каков скандал треба да се случи за конечно да се разбудат Лекарската комора и Јавното обвинителство?
Платформа за родова еднаквост: Се одржа Марш за женски права под слоганот „Ќе преживеат ли жените овде?“
Top