Фемоар

Осврт кон 2021

5 начина за справување со „оние денови“ без никој да знае

БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ ПОНУДИ (за ревизорски услуги)

Низ креативниот процес со Ангела Стојановска и Јована Зајкова

МЕНСТРУАЛНА ПРАВДА | Промоција на студија и дискусија

4. издание на #WikiGap edit-a-thon! (повик за волонтер(к)и)

Femoir

Продукција

Скопје, лично со Небојша Вилиќ и Звездан Георгиевски декември 2014

СКОПЈЕ, лично со Оливер Митковски и Љупа Ангелов декември 2014

Скопје, лично со Ивана Драгшиќ и Елизабета Пољоска декември 2014

СКОПЈЕ, Лично - Трејлер | EN декември 2014

СКОПЈЕ, Лично - Трејлер | MK декември 2014

Проекти

Крај за менструална сиромаштија јуни 2020

Жени за Жени (WoW) ноември 2019

Матка - Платформа за слободен пристап до легален абортус февруари 2014

Страв од феминизам? јули 2015

Top