ПРВО ПА ЖЕНСКО 10 | ГОДИНИ БУДНИ

ПРВО ПА ЖЕНСКО 10 | ГОДИНИ БУДНИ

Под слоганот „Години будни“ оваa година ги одбележуваме нашите долгогодишни...
Тиииит!Инк. објавува: Барање за прибирање понуди за ревизорски услуги
Реакција на Платформа за родова еднаквост: Каков скандал треба да се случи за конечно да се разбудат Лекарската комора и Јавното обвинителство?
Платформа за родова еднаквост: Се одржа Марш за женски права под слоганот „Ќе преживеат ли жените овде?“
Марш за 8 Март: Ќе преживеат ли жените овде?
„Зошто 8 Март?“ | Пријава за едукатор(к)и
Реакција на Платформата за родова еднаквост: Жените во нашата држава го губат и животот поради континуирана системска негрижа за здравјето!
Top