МАЧКАТА ЕЛЕОНОРА на 6 и 7 јуни во МКЦ
Најава

МАЧКАТА ЕЛЕОНОРА на 6 и 7 јуни во МКЦ

Четврток 06.06 20:00 // Младински Културен Центар

Настан по повод Меѓународниот ден за менструална хигиена #ПрваМенструација
Осврт кон 2021
5 начина за справување со „оние денови“ без никој да знае
БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ ПОНУДИ  (за ревизорски услуги)
Низ креативниот процес со Ангела Стојановска и Јована Зајкова
МЕНСТРУАЛНА ПРАВДА | Промоција на студија и дискусија
4. издание на #WikiGap edit-a-thon! (повик за волонтер(к)и)
Top