МЕНСТРУАЛНА ПРАВДА | Промоција на студија и дискусија

МЕНСТРУАЛНА ПРАВДА | Промоција на студија и дискусија

Што претставува „менструалната сиромаштија“? Колку од нашите сограѓанки кои менструираат имаат пристап до средства за менструална хигиена? Бесплатни средства за...
ПОЧНУВАМЕ СО ОДБРОЈУВАЊЕ!
Каде за 8ми март?
ПИЧ ПРИЧ на 8ми март во кино Милениум!
Зошто ФЕМОАР?
ПЕТГОДИШНА НЕПРАВДА ПРЕД ИСПРАВАЊЕ: УСВОЈУВАЊЕ НА НОВИОТ ЗАКОН ЗА АБОРТУС ВЕДНАШ И ЕДНОГЛАСНО!
ПЕРНИЦА ПОД ФУСТАНОТ - Марија Ратковиќ
Top