ИСПРОБУВАЊЕ ФЕМИНИСТИЧКИ ИДНИНИ: Отворена проба

ИСПРОБУВАЊЕ ФЕМИНИСТИЧКИ ИДНИНИ: Отворена проба

На 27.10.2021 (среда) на Академската сцена на Факултетот за драмски уметности во 20:30 ч. ќе се одржи отворената проба на актерката Ангела...
Отворена позиција во Тиииит! Инк.
Нашиот пат: 25 женски приказни од историјата
Мара Нацева Миланова-Анка, наша партизанка!
Декриминализација на абортусот во Мексико
Еден „клик“ може да уништи цел живот: Интервју со Дина Дума
Што всушност значи забраната за абортус после шестата недела
Top